JANDARMA ŞEHİTLİĞİ TEMİZLEDİ, DUA ETTİ

Ramazan Bayram öncesi Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığınca şehitliklerde ziyaret ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Başımızın tacı şehitliklerimize düzenli olarak ziyaretler gerçekleştirilirken bu bayram öncesi de şehitlerimizin kabristanları unutulmadı. Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı personelince çeşitli mahallelerde bulunan şehitlikler ziyaret edilip dualar edilirken, kabristanların bakımı da gerçekleştirildi.

Bu yıl pandemi nedeniyle Ramazan ayında iftar vesilesi ile şehit ailelerimizle ve gazilerimizle bir araya gelemediklerini belirten Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, şehit yakınları ve gazilerimizi hastalıktan da koruma adına belirli günlerde kontrollü ziyaret ettiklerini ve onların ihtiyaçlarında olabildiğince yanlarında olmaya çalıştıklarını, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın da talimatları ile özel ziyaretlerin de gerçekleştirildiği ve mektubunun iletildiğini, ayrıca tüm kolluk birimlerince hane ziyaretleri ya da şehitlik ziyaretleri ile sürekli hatırlandıklarını ifade etti.

Kaymakam Sarı, emeği geçen çalışma arkadaşlarını kutladığını belirterek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize , şehit ve gazi ailelerine de sağlık ve huzur diledi.

Kaymakam Sarı son olarak herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutladığını belirtti.