YILDIRIM AİLESİ’NDEN ÜÇ KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ


Hatay’ın İskenderun ilçesindeki TIR faciası kazasında hayatını kaybeden Yıldırım ailesinden üç kişi gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı mevkiinde meydana gelen ve 25 aracın zarar gördüğü, 23 kişinin yaralandığı TIR faciası kazasında yaşamını yitiren altı vatandaştan beşinin cenazeleri Çankaya Mezarlığında toprağa verildi.

Eski İsdemir işçisi Baba Burhan İshakoğlu ile 16 yaşındaki oğlu Onur’un toprağa verilmesinin ardından Emekli öğretmen Ali Yıldırım, Eşi Leyla, Baldızı Esmahan Yıldırım’ın cenazeleri Devlet Hastanesi B Blok morgundan alınarak saat 14.00’de Çankaya mezarlığına getirildi.

Yoğun katılımın olduğu cenazede covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı uygulandı. Cenaze namazlarını kıldıran Hoca Necati Gündüz namaz öncesi yaptığı konuşmada aynı yerde yaşanan kazaların bir daha yaşanmaması için yetkililerin üzerine düşen görevi yapmaları gerektiğini söyledi.

Emekli Öğretmen Ali Yıldırım eşi Leyla Yıldırım ile Baldızı Esmahan Yıldırım için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı, helallik alındı, dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Bu arada aynı araçta ağır yaralı olarak kurtulan Esmahan Yıldırım’ın eşi İbrahim Yıldırım’ın da yoğun bakımda yaşam mücadelesinin sürdüğü öğrenildi.