PAYAS BELEDİYESİ VATANDAŞIN HİZMETİNDE 


Payas’ta Belediye Başkanı Bekir Altan öncülüğünde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları, vatandaşın ihtiyaçları için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında 13 kişiden oluşan 2 araçlık ekipler şimdiye kadar 5 vatandaşın eczane ihtiyacını, 30 vatandaşın evinde maaş ödemesini yaptı. Ayrıca 46 vatandaşa 1656 yemek ikramı yapıldı. 5 yaşlı vatandaşı ücretsiz olarak hastaneye götüren ekipler 66 vatandaşa gıda yardımı yaptı. 

BAŞKAN ALTAN, ‘VATANDAŞIMIZI ÇOK SEVİYORUZ’ 
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Altan, “Vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Her zaman onların yanındayız. Vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi korumalarını, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı vatandaşlarımızın kendilerini, sevdiklerini, Payas’lı hemşehrilerimizi ve ülkenizi düşünerek, evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz. Milli birlik ve beraberlik, toplumsal dayanışma içerisinde devlet millet ele bunun üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

MAMA DESTEĞİ
Başkan Altan ayrıca, “Koranavirüs salgını nedeniyle boşalan sokaklar dolayısıyla her zamankinden daha çok bizlere ihtiyacı olan sokak hayvanlarımıza mama desteği sağlıyoruz. Hepimizin sağlığı için sizler evlerinizdeyken bizlere emanet olan can dostlarımızı beslemeye devam ediyoruz” dedi.Haber: Yılmaz AKPINAR