KORONAVİRÜS, ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN GÜÇLÜ DEĞİLDİR


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir” dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamlığında düzenlenen “48 Saat Sokağa Çıkma Yasağı” ve koronavirüs ile mücadele ile ilgili alınan tedbirleri ile ilgili düzenlenen toplantıya katıldı.

Başkan Tosyalı, “İskenderun Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Sağlık Müdürümüz, Yazı İşleri Müdürümüz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürümüz ile birlikte kaymakamlık binasında bir araya gelerek İlçe Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları ve sokağa çıkma yasağı ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir” dedi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlar ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Belediye olarak halkımızın sağlığı ve koronavirüs ile mücadele çerçevesinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Lütfen kurallara uyalım” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ