İSKENDERUN’DA ‘ÇÖP SAATİ’ UYGULAMASI

İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih TOSYALI Kent Temizliği ve Evsel Atıkların daha hızlı toplanması amacı ile ülkemizin birçok yerinde uygulanan ‘ÇÖP SAATİ’ uygulaması projesini onaylayarak, talimatları doğrultusunda İskenderun İlçemizde kademeli olarak geçiş sağlanacaktır.

Pilot Bölge olarak SÜLEYMANİYE MAHALLESİ belirlenmiştir. 01.05.2020 tarihi itibariyle pilot bölgede İskenderun Belediyesi Temizlik Müdürlüğü, İskenderun Körfez Katı Atık Birliği ve Envitec Çevre Teknolojileri A.Ş ekipleri Halkı bilgilendirme broşürleri dağıtacak ve İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü anons ve denetimler yapacaktır.

Ülkemizin en önemli Turizm ve Ticaret Merkezlerinde ve Metropollerimizde uzun zamandır uygulanan Çöp Saati uygulamasının evsel atıklar ile daha etkin mücadele ve temiz kentler acısından elzem bir uygulamadır.
Çocuklarımız geleceği için, atık sorunu olmayan temiz bir İskenderun için değerli hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz.
Sorumluluk bölgemizdeki diğer ilçelerin tamamında kısa süre içerisinde Çöp Saati uygulaması çalışmaları başlatılacaktır.
Hep birlikte başaracağız.
Kamuoyu saygı ile duyurulur.

ENVİTEC Çevre Teknolojileri A.Ş.