İSKENDERUN’DA ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Denizciler’de devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Daha güzel bir İskenderun için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı, “Bu çerçevede bir süre önce başlatmış olduğumuz asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. İskenderunmuz’da asfaltsız yol kalmayacak” dedi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI SEMT PAZARLARINI İNCELEDİ
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile birlikte Dumlupınar, Barbaros ve Denizciler semt pazarlarında incelemelerde bulundu.

Pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, alışveriş yapan vatandaşlara koronavirüs ile mücadele konusunda belediye olarak yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Fatih Tosyalı, “Ekiplerimiz diğer yandan da pazar giriş ve çıkışlarında halkımıza dezenfektan, maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. Aynı zamanda ekiplerimiz tüm pazar yerlerinde değerli vatandaşlarımıza; maske, dezenfektan ve eldiven dağıtımına kesintisiz devam etmektedir. Birlikte başaracağız” dedi.