İSKENDERUN’DA 23 NİSAN, ÇOCUK ŞARKILARIYLA KUTLANDI

İskenderun Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle sokaklara çıkamayan çocuklara 23 Nisan coşkusu yaşatmak için özel program hazırladı. Etkinlikleri evlerinde kalan çocukların ayağına götürdü. Bu çerçevede çocuklara sürpriz olarak hazırlanan gezici 23 Nisan aracı mahalle mahalle dolaştı, evlere misafir oldu. Araçtan çocuk şarkıları çalındı.
Belediye hoparlöründen de bayrama özel müzik yayınlandı.

23 NİSAN COŞKUSU EVLERDE
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan yeni Türk devleti, bağımsızlık ve egemenliğinin sembolü TBMM’nin açılışı ile taçlandırılmıştır. 23 Nisan bir milletin bağımsızlığının göstergesidir. Her yıl meydanlarda coşkuyla, gururla, el ele, kol kola kutladığımız bayramımızı, içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bu yıl birbirimizden ayrı, evlerimizde ama daha büyük bir gurur ve daha büyük bir sevinçle kutluyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve Yükseliş Koleji işbirliği ile oluşturulan 23 Nisan Çocuk Bayramı Bandosu Gezici Aracı mahallelerde farklı noktalarda hareket halinde mini konserler veriyor” şeklinde konuştu.