İSKENDERUN KİTAP DÜNYASI BİR TELEFON KADAR YAKIN!

İskenderun Kitap Dünyası ve Sahaf Kitap Evi, korona virüsü nedeniyle evinde oturup istirahat edenlere okumak için kitap servisi yapıyor.

Gönüllü karantina sürecinin başladığı haftalarda kendini ve çevresindekileri korumak için “evde kal” çağrısına uyanların zor günlerinde en büyük destekçisi kitap oldu.
Günlük yaşamı ele alış biçimini olumlu etkileyen ve zamanı değerlendirmenin en keyifli yolu olan kitap, izole günlerinin bir numaralı tercihi oldu. 
İskenderun’da Şehit Pamir Caddesi Çokkatlı Otopark altında faaliyet gösteren Kitap-Oyuncak Dünyası ve Sahaf Kitap Evi, koronovirüsü nedeniyle evinden çıkmayanlara bir telefonla kitap götürüyor.

İskenderun’un en zengin içerikli kitapçısı ve piyasa koşullarına göre en uygun fiyat prensibiyle kitapları evlere ulaştıran İskenderun Kitap Dünyası ve Sahaf Kitap Evi işletmecisi Mustafa Ramazan Tunç, “Virüs salgını dolayısıyla kitapseverler dışarıya çıkamıyor. Gelen talepleri bir şekilde karşılamak zorundaydık. Biz de buraya gelemeyen kitapseverlerin taleplerini karşılamak için servis araçlarımızla direk evlerine teslim ediyoruz. Hiç merak etmesinler, kendilerine bir telefon kadar yakınız. İskenderunlular evlerinde güzel zaman geçirsinler, kitap okusunlar. Bize ulaşmak için, 0533 120 90 95 telefon numarasını aramanız yeterli. İstediğiniz her çeşit kitap en kısa zamanda evinize ulaşacaktır” dedi.