İSKENDERUN BELEDİYESİ WHATSAPP TEMİZLİK HATTI KURDU

İskenderun Belediyesi, daha temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir İskenderun için yeni bir uygulamaya daha imza attı. Bu çerçeve de İskenderun Belediyesi, temizlik hizmetlerinde WhatsApp uygulamasını kullanmaya başladı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “WhatsApp Temizlik İhbar Hattı ile size bir mesaj kadar yakınız. Hafriyat, Bahçe Atıkları ve dolu çöp konteynerlerini bildirin gelip alalım. Daha temiz bir çevre için gelin el ele verelim. WhatsApp Temizlik İhbar Hattımız: 0533 190 8718” dedi.

‘İLÇEMİZİN TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’
Temizlikle ilgili yaşanan sorunlara daha hızlı müdahale etmek için “Temizlik Hattı” kurduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi olarak ilçemizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Ancak zamansız çıkartılan, gelişi güzel sokak aralarına ve evlerin önüne bırakılan çöpler çevremizi ciddi anlamda kirletiyor. Bu konuda, bizim yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, çevre bilinci oluşmuş duyarlı vatandaşlarımızın da çaba göstermesi son derece önemlidir. Duyarlı vatandaşlarımızdan özellikle konteyner önlerine gelişigüzel bırakılan atıklarla, evlerin önüne zamansız bırakın çöpler konusunda bizlere yardımcı olmalarını ve çevre kirliliği ile ilgili gördükleri her aksaklığı yeni açılan hattımıza bildirmelerini istiyoruz” açıklamasında bulundu.
HABER MERKEZİ