HAYIRSEVERLERDEN ERZAK KOLİSİ YARDIMI


Milli Dayanışmaya Destek Kampanyası çerçevesinde hayırseverlerden, halka dağıtılmak üzere Arsuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gıda kolisi yardımları ulaştırılıyor.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Duyarlıklarından ve desteklerinden dolayı, Sayın İş İnsanı Alp-Ateş Gübre Sahibi Şükrü-Sevgi Alpaydın, Avukat hemşehrimiz Naim Gökpınar ve Kaymakamlığımız ve Belediyemize gıda kolisi teslim eden iş adamı İ.M. ve Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri’ye teşekkürlerimizi sunarken gelen tüm yardımların hassasiyetle üzerinde durularak en kısa zamanda halkımıza ulaştırılması için tüm personelimiz elbirliğiyle, özverili bir şekilde mesai gözetmeksizin çalışmaktadır” dedi.


Açıklama şöyle; “Bu tür yardım ihtiyacı olan veya diğer vakıf talepleri için Arsuzlu hemşehrilerimizin evlerinde kalmaları ve aşağıda belirttiğimiz hatlar üzerinden vakfımıza ulaşmaları yeterli olacaktır. Arsuz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iletişim numaraları: 0552 702 6045, 0326 643 2629 ve 0326 643 2630.”
Haber: Yılmaz AKPINAR