KENDİNE GEL ENGİN ÖZKOÇ!


AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a tepki göstererek, ‘Kötü planlar içine giren bu zihniyete acilen kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum’ dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven açıklamasında, “Hassas bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, CHP Grup Başkan Vekili hadsiz Engin Özkoç’u, Cumhurbaşkanımıza, Başkomutanımıza yönelik sarf ettiği hakaret içeren cümlelerinden dolayı şiddetle kınıyorum. Farklı görüşte olabilirsiniz, Cumhurbaşkanımızı sevmek zorunda da değilsiniz, Hükümet en doğru işi yapsa alkışlamak zorunda da değilsiniz fakat ülkenin Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız!

Muhalefet Partisinin bir üyesi olup Devletin en yetkilisine saygısızca, acımasızca olumsuz cümleler kurmanızı, böyle bir zamanda kargaşa çıkarmak için bilinçli yapılan bu hareketinizi, elbette ki görmezden gelemeyiz. Sağduyulu olmak ve Devletin yanında olmak varken, insanların sinir uçlarına dokunan bu tarz olaylarla dikkat çekip, kötü planlar içine giren bu zihniyete acilen kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR