EĞİTİMİN ZİRVESİNDE ‘YÜKSELİŞ’ SOHBETİ


İskenderun temasları kapsamında Yükseliş Koleji sahibi Nuri Üysen‘i ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz ve İskenderun gibi iki büyük ilçede kaliteli bir kurum oluşturmanın kolay olmadığına dikkat çekerek, adını her anlamda başarıyla duyurmuş olan Özel Yükseliş Koleji öğretim kadrosuna ve katkılarından dolayı Nuri Üysen’e teşekkürlerini sundu.

Özel Yükseliş Koleji’ni gezen HBB Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş, kampüs bahçesinde oynayan çocuklarla sohbet etti, şakalaştı, beklentilerini sordu.

İSKENDERUN VE ARSUZ HATAY’IMIZIN HER ANLAMDA ÖRNEK İLÇELERİDİR
Nuri Üysen’e oluşturduğu kaliteli eğitim kurumu dolayısıyla teşekkür eden Başkan Savaş, “İskenderun ve Arsuz Hatay’ımızın her anlamda örnek ilçeleridir. Bu büyük iki ilçede kaliteli bir kurum oluşturmak kolay değil. Ben bu anlamda uzun yıllardır eğitim camiasına emek veren Nuri Üysen’e tebriklerimi iletiyorum. Yükseliş Koleji, yetiştirdiği çocuklarla, verdiği eğitimle her anlamda örnek bir kurum. Bugün gezip kampüsü de görünce bunu daha iyi anladım. Ben misafirperverliği ve eğitime sunduğu hizmet için Nuri Üysen ve tüm personele teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Savaş’a nezaketi için teşekkür eden Nuri Üysen ve Başkan Savaş, ziyaret sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR