ARSUZ’DA KORONAVİRÜS İLAÇLAMASI


Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, koronavirüs tehdidine karşı önlemlerini arttırırken, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Veteriner Hekim Şerif Akçalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in talimatıyla ilçe genelinde ilaçlama faaliyetlerine başladıklarını belirtti.

Vatandaşların en fazla uğradığı alanlardan başladıklarını belirten Şerif Akçalı, “Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Asaf Güven’in talimatları doğrultusunda özellikle son zamanlarda Çin’de görülen ve neredeyse dünyanın dört bir yanına dağılan koronavirüs’e karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Özellikle en kalabalık olan kurumlardan, yani Kaymakamlık, Belediye gibi yerlerden ilaçlama çalışmalarına başladık. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizce gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları ortak kullanım alanları olan parklar, duraklar, bankamatikler, camiler, kiliseler, türbeler ve birçok yerde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor” dedi.
HABER MERKEZİ