YERİNDE DENETİM, ANINDA TALİMAT!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle gezileri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Akçay Mahallesini ziyaret eden Başkan Tosyalı, “İlçemizin mahallelerini bir bir gezmeye devam ediyoruz. Akçay’da, Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Muhtarımız Mehmet Bebek, Güzelçay Mahallesi Muhtarımız Mehmet Zabun ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler vererek bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Mahallelerimizin sorunlarını yerinde inceleyerek muhtarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. İmkânlar ölçüsünde sorunlara ivedi çözüm buluyoruz” ifadelerini kullandı. 

Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyen, Başkan Tosyalı, sorunların çözüme kavuşması için ilgili birimlere talimat verdi. Akçay Muhtarı Mehmet Bebek, Güzelçay Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun ve vatandaşlar ise çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar dileyerek yapılmakta olan hizmetler ile ilgi teşekkürlerini ilettiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR