NAMIK KEMAL ORTAOKULU HATAY ŞAMPİYONU OLDU!


İskenderun, Dörtyol, Payas ve Arsuz ilçelerini kapsayan İskenderun grubunda şampiyon olan Namık Kemal Ortaokulu Küçük Erkek Futbol takımı, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları Hatay ili Küçük Erkek Futbol şampiyonasında da 100 okul takımı arasında kupayı kaldıran okul oldu.

Namık Kemal Ortaokulu Küçük Erkek Futbol takımı rakiplerini tek tek eleyerek, Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nu da finalde 4-3 yenerek, Hatay il şampiyonu oldu.

Hatay’ı bölgelerde temsil etmeyi hak kazanan Namık Kemal Ortaokulu, hedefini bölge şampiyonu olarak belirledi.
İskenderun’u her alanda gururlandıran Namık Kemal Ortaokulu’nun büyük başarısından ötürü yan sahada bir tören düzenlendi.

Törende İlçe Spor Müdürü Ali Ferit Gündel ve Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı, şampiyon öğrencilere kupayı ve madalyalarını takdim etti.

İlçe Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, “Şampiyon Namık Kemal Ortaokulu’nu ve şampiyonaya katılan tüm okullarımızı kutlarım. Buradaki hedefimiz, çocukların spor alışkanlığı edinmesi ve bunu yaparken performanslarını takip ettiğimiz çocuklarımızın içinden yarının Türkiye şampiyonları, Avrupa şampiyonları, Dünya şampiyonları olabilecek çocuklarımızı tespit edip dünyaya duyurmak” dedi.

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç ise, “Takımımız çok iyi mücadele etti. Şampiyonluğu getirdiler. Onlara çok teşekkür ederim. Çok mutluyuz” diyerek, takımı tebrik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR