İYİ PARTİ SAHAYA İNDİ


Geçtiğimiz günlerde Mustafa Barın başkanlığında yönetimi onaylanan İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, sahaya indi.

Basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen İyi Parti teşkilatı üyelerini tanıttı. Başkan Mustafa Barın, “Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu günlerde her birimiz sahip olduğumuz milli bilinçle omuzlarımıza yüklenen tarihi sorumluluğun farkındayız” dedi.

‘SİYASİ ANLAYIŞIMIZIN MERKEZİNDE MİLLET VAR’
Bayırlı Yörük Çadırı’nda gazetecilerle bir araya gelinen programa, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçeye ve ve Türk siyasetine büyük katkıları sağlayacağına, verimli çalışmalar yapabileceğine inandığı bir yönetim kadrosuyla göreve başladıklarını kaydeden İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, “Bizim siyasi anlayışımızın merkezinde Millet vardır. Yapılan her işte toplumun paydasını gözeteceğiz. Toplumun yararına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz. Toplum yararına aykırı olan her türkü uygulamayı da eleştirip gerekli uyarılamızı yapacağız. İskenderun ve Hatay’ı hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Millet odaklı siyasetin nasıl yapıldığını tüm rakiplerimize göstereceğiz. Herkesin kendi gölgesinden korktuğu böyle bir dönemde milletin ve memleketin derdini dert edinip bizimle yola düşen değerli yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmanın ardından İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilat üyeleri, tek tek kendilerini tanıttı.

İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluşuyor; Mustafa Barın, Adem Kaya, Ahmet Vanoğlu, Aytuğ Okurlar, Bekir Dönmez, Celal Akbulut, Cem Mustafa Çirkin, Çağatay Karamanoğlu, Deniz Kaya, Derya Karagözoğlu, Döne Gül Ayben Berkil, Duran Barbin, Durdu Anıl, Erdal Karakoyun, Erdinç Kenanoğlu, Eyyüp Kaya, Gülümser Ceylan, Hacı Arslan, Hacı Mehmet Gürsel, Kemal Ağca, Kenan Özdemirel, Coşkun Çelenk, Mehmet Bilgin, Molla Ahmet Sivri, Mustafa Bağrıyanık, Semiray Üs, Şükran Demirer, Şükrü Akkoyun, Teslima Helvacı Hayırsöz.