İLMETTİN KÖKLÜ İÇİN YARGITAY’DA ONURSALLIK TÖRENİ


Hatay, İskenderun ve Arsuz’un gururu yüksek yargının önemli isimlerinden Yargıtay 20’nci Ceza Dairesi Başkanı İlmettin Köklü emekli oldu.

Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nda düzenlenen törenle emekliliğe ve onursallığa uğurlanan İlmettin Köklü, yargının zirvesinde önemli hizmetlere imza atan bir isim olarak İskenderun ve Arsuz’lu hemşehrileriyle birlikte Hatay’a uzun yıllar büyük bir gurur yaşattı.

Yargıtay 20’nci Ceza Dairesi Başkanı İlmettin Köklü’nün özgeçmişinin okunduğu Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nda, Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Başkanvekilleri Mehmet Kürtül ve Abdulhalik Yıldız da konuşma yaparak, İlmettin Köklü’yü verdiği hizmetler için teşekkür ettiler.

Bir veda konuşması yapan İlmettin Köklü, Yargıtay’da birlikte görev yaptığı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. İlmettin Köklü ve ailesi, Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit tarafından çiçek takdiminin ardından Yargıtay Protokol kapısından onursallığa alkışlarla uğurlandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR