İGC ZİYARET TURUNDA


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz ve hastane müdürü Ahmet Ahraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Palmiye Hastanesi’nin yeni yönetim kuruluna başarılarının devamını dileyerek, sağlık sektörüne büyük katkı sunan birleşmenin halkımıza hayırlı olmasını temenni etti. Cıncık, hastanenin sorunlarının çözümü noktasında, basına düşecek olan tüm çalışmalarda hazır olduklarını söylediler.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başhekim Caymaz da, ziyaretlerinden dolayı İGC yönetimine teşekkür etti. Caymaz, “Amacımız  İskenderun’da iyi işler yapmak. Plan ve programlarımızı eksik ve yetersiz noktalar üzerine yapıyoruz. Çalışmalarımızı belirli bir aşamaya getirdikçe basın aracılığı ile kamuoyuna iletmek istiyoruz” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E ZİYARET
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu daha sonra başarılı çalışmalarıyla büyük takdir gören İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret etti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun’da uyuşturucu tacirleri ve tefecilerle yapılan mücadeleden halkın memnun olduğunu, hırsızlık ve asayişe yönelik başarılı çalışmaların, suç oranlarının devamlı azalmasına katkı sağladığını aktararak, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise gazetecilerin ziyaretinden memnuniyetini ifade ederek, geleceğimiz olan gençlerin uyuşturucudan uzak durması için kent genelinde yoğun çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bizler Devletimizden maaş alıyoruz. Bu parayı haketmemiz gerekiyor. Polisimiz 24 saat halkın huzuru için görev yapıyor” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR