BAŞKAN SINIRDA


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir yandan iadeyi ziyaretlerde bulunurken diğer yandan ziyaret ettiği kentlerde ve ilçelerde yapılmakta olan hizmetleri, projeleri ve çalışmaları yerinde inceliyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bu çerçevede Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın’a ziyarette bulundu. Belediye Binası önünde çiçeklerle karşılanan Başkan Fatih Tosyalı, Yayladağı’ında olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Sayın’ı makamında ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, “İlçe Belediye Başkanı arkadaşlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Yayladağı Belediye Başkanımız Mustafa Sayın’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette halkımıza hizmet noktasında uyguladığımız projeler ve yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili fikir teatisinde bulunduk. Rabbim birlik ve beraberliğimizi kaim ve daim eylesin” dedi.

GEZİNTİ VE BARINMA MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ
Belediye Başkanı Mustafa Sayın ile birlikte kent merkezinde gezinti yapan Belediye Başkan Tosyalı, “Yayladağı’ında esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Yayladağı Geçici Barınma Merkezini Belediye Başkanımız Mustafa Sayın ile birlikte ziyaret ettik. Türkmen Barınma Merkezinde kalan hasta yaşlı Türkmen teyzemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ardından Barınma kampında yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak barınma merkezi yetkililerine çalışmalarında kolaylıklar diledik” şeklinde konuştu.

Daha sonra Yayladağı Belediye Başkanımız Mustafa Sayın ile birlikte Sınır Kapısına ziyarette bulunan Başkan Fatih Tosyalı, “Gümrük Müdürlüğü yetkilileri ile bir süre görüşerek yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İşlerinde kolaylıklar diledik. Yayladağı Belediye Başkanımız Mustafa Sayın ile birlikte Yayladağı Belediyesi Aba Güreşi Alanını ziyaret ettik. Aba Güreşi Alanında yapılmakta olan faaliyetler ve etkinlikler ile ilgili bilgiler aldık. Çok verimli bir ziyaret oldu. Bir dizi ziyaret ve inceleme gezisi için geldiğimiz Yayladağı’nda sıcak karşılaşmalarından ve göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Sayın’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kıymetli hemşerilerimize daha güzel daha iyi hizmet verebilmek adına Belediye Başkanlarımız ile istişarelerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ