TÜKETEN ŞEHİRDEN ÜRETEN ŞEHİRE!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’da düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” programına katıldı. Diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte toplantıya katılan Başkan Fatih Tosyalı, toplantının verimli olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan programda belediye başkanı arkadaşlarımıza yönelik şehirlerin değişimi ve kimlik kazanma noktasında önemli bilgileri paylaştı” dedi.

‘FABRİK’ ADLI PROJEMİZ İLE SERGİDE YER ALDIK’
Başkan Fatih Tosyalı “Bu toplantıların düzenli olarak yapılacak olmasını önemli buluyoruz. Geleceğe dönük ihtiyaçlar çerçevesinde, çağımızın ihtiyaçlarına yönelik teknolojik gelişmeleri anlayabilmek adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ programına bizlerde belediye olarak ‘Tüketen şehirden üreten şehire’ sloganıyla interaktif belediyeciliği ön plana çıkararak ‘Fabrik’ adlı projemiz ile yer aldık” şeklinde konuştu. Sergiye belediye başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin de katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’yu, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR