ŞEYHDAVUT GERKES SAĞLIĞINA KAVUŞTU


İş adamı Şeyhdavut Gerkes rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü İskenderun Gelişim Hastanesi’nde ameliyatı başarılı geçti.

Geçtiğimiz günlerde Mide bölgesindeki ağrı sebebi ile aniden rahatsızlanan hayırsever iş insanı ve kanaat önderi Şeyh Davut Gerkes, gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından gerçekleşen ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

Vatan ve bayrak sevgisi ile bilinmesinin yanında yaptığı hayır işleri ile gönüller fetheden Gönül adamı Şeyh Davut Gerkes’i sevenleri hastane odasında yalnız bırakmadı. 

‘HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’ 
Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gönül adamı Şeyh Davut Gerkes yaptığı açıklamasında: “Özel Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi bölümü ekibinden Doçent Dr. Turgut Karaca ve Mert Bahadırlı, tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirilen sorunsuz geçen operasyonun ardından eski sağlıma kavuştum. Çok şükür ki ağrılarım geçti. Ameliyatımı yapan doktorlarıma, Ameliyathane personeline, yattığım kattaki tüm personele, emeği gecen çalışanlara ve Gelişim Hastanesi kadrolarına ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyor, ilk andan itibaren ziyaretleri ile bana büyük moral desteği olan tüm sevenlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR