PAYAS’TA ‘HİZMET’ İÇİN GÜÇBİRLİĞİ


Payas ilçesinde Değerlendirme ve İstişare Toplantısı yapıldı. Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde düzenlenen toplantıya; AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas AK Parti İlçe Başkanı Veysi Güler, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

‘HEP BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ’
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “İlçemizdeki hizmetlerin etkili verimli hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla koordinasyonun sağlanması, istişare birlik ve beraberliğimizi temini maksatlı yapılan bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Payasımız’da var olan sorunlarımızı, çözüm bekleyen iş ve işlemlerimizi hep birlikte çözmek için her zaman olduğu gibi birlikte adım atacağız. Sayın Vekilimize, kanaat önderlerimize, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

‘TAKİPTEYİZ’
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise, “Belediye Başkanımız ilçemizde yapılacak olan her türlü yatırımla ilgili gerek ilçedeki çalışmaları, gerekse Ankara’da Bakanlıklar nezdinde takip edilmesi gereken konularda sağ olsun bizleri de hiç boş durdurmuyor. Bu vesile ile bizler de Milletvekilleri olarak bakanlıklardan ilçemize gelecek olan yatırımların gelmesi için sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

Toplantıda ilçede yapılması planlanan kamu yatırımları ile yaşanan sorun ve öneriler değerlendirildi. Haber: Yılmaz AKPINAR