MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN AĞAÇ SEFERBERLİĞİ


AK Parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Orman bölge müdürlüğü işbirliği ile Kırıkhan’da 10 bin adet çam ağacı dikme kampanyasını başlattı.

AK Parti Hatay Milletvekili Doc.Dr. Hüseyin Yayman, “Hatay’da 3 ilçeye dikilmesi planlanan 15 bin Osmanlı Çınarının 5 bin adedi Kırıkhan-Hassa yoluna 2019 yılında diktik. Şimdi ise Kırıkhan Reyhanlı ve Topboğazı Antakya Organize sanayisi arasına 10 bin fidan çınarı toprakla buluştu ve dikimine başlandı” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ağaç dikim töreninde yaptığı konuşmada “Amacımız Kırıkhan’dan Hassa’ya Hassa’dan Reyhanlı’ya Topboğazı’ndan Antakya Organize Sanayi Bölgesi arasında ki yolların etrafına Osmanlı Çınarları dikmekti, bizim memlekete bakışımız böyledir, asırlık hizmetlerin altına imza atmak. Burada Orman Müdürlüğümüz üstüne düşen görevi yaptı şimdi bizim görevimiz ise bu ağaçları korumak“ dedi.

Milletvekili Yayman, Hatay’a hizmet etmek şereftir prensibiyle çalışıp AK Parti vekilleri olarak Hatay’ın tüm yol kenarlarına çınar ağacı dikeceklerini söyledi. Yayman, “Tarım Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederim” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR