KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR!


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının ara tatili münasebetiyle Deniz Nakliyeciler Derneği İlkokulu’nda icra edilen karne törenine katılarak, çocukların karne sevincini paylaştılar.

Kocatepe Mahallesi’ndeki Deniz Nakliyeciler Derneği İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne törenine; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile birlikte öğrencilerin karnelerini dağıttıktan sonra her birine 2’şer adet olmak üzere okulun tüm öğrencilerine dağıtılmak üzere lunapark bileti de takdim ederek, yarıyıl tatilinin sevincine bir mutluluk daha eklediler.

Karnelerin dağıtılmasıyla 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının ara tatili başlamış olup, 16 gün sürecek bir ara tatilin ardından 03 Şubat 2020 Pazartesi günü ikinci yarıyıl başlayarak, eğitim öğretim süreci devam edecek.
Haber: Yılmaz AKPINAR