BU SEVGİNİN TARİFİ YOK!


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün seferber olduğu ve hayallerini gerçekleştirdiği NF (Nörofibromatozis) hastası olan 24 yaşındaki İhsan ve kendisi gibi NF rahatsızlığı olan 16 yaşındaki Yasin, babaları Kemal Kıbrıslı Meydan Mahallesindeki ikametlerinden Yunus ekip otosuyla alındı.

Baba Kemal Kıbrıslı oğulları İhsan ve Yasin ellerinde çiçekle Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in makamına polis eşliğinde geldi.
Polislik mesleğini çok seven genç konukları ve babalarını kapıda karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kucaklaştı, sevgi gösterisinde NF (Nörofibromatozis) hastası 24 yaşındaki İhsan Kıbrıslı’yı makam koltuğuna kendi elleriyle oturttu.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIM’
Emniyet Müdürü Güneş, Baba Kemal Kıbrıslı’ya “Onlar bizim evlatlarımız. İskenderun Emniyeti olarak her türlü maddi manevi yanınızdayız. Ayrıca ziyaretinize de geleceğim. Ne ihtiyacınız olursa olsun, telefonumu da vereceğim beni arayın, ulaşın” dedi.

Baba Kemal Kıbrıslı da Emniyet Müdürlüğü Yunus ekiplerinin sürprizi karşısında çok duygulandıklarını, böyle bir şey beklemediklerini ifade etti.

İhsan ve kardeşi Yasin Kıbrıslı İlçe Emniyet Müdürünün telsizinden tüm birimlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür anonsu geçtiler.
Haber: Cuma KESEROĞLU