BİR TUĞLA’DA SEN KOY!


Elazığ ve Malatya’da meydana gelen 6,8’lik depremde zarar gören depremzedeler için İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası üyelerinden Başkan Uğur Fırat, öncülüğünde “Bir Tuğlada Sen Koy” sloganı ile toplanan nakit desteklerini AFAD’ın depremzedeler hesabına yatırdılar.

‘ACINIZ ACIMIZDIR’
“Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da deprem felaketini yaşayan vatandaşların yaralarını sarmak, onlara destek olmak amacı taşıyoruz. Maddi yardımlar depremzedelerimizin ihtiyaçlarına bir nebze olsun çare olacak” diyen Başkan Fırat, tüm üyelere gösterdikleri sorumlu davranışlarından dolayı teşekkür etti.

AFAD öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası kapsamında imece usulü bir çalışma yaptıklarını belirten Fırat, şöyle devam etti:
“Dünyanın neresinde olursa olsun hayırsever Türk milleti elinden gelen gayreti göstererek yardım etmeye çalışıyor. Bu sefer yardıma kendi insanımız ihtiyaç duydu. Bölgede zor günler yaşanıyor. Hava koşulları çetin, çocuklar, yaşlılar ve kadınlar için iki kat zor. Bu nedenle depremzedelerin yanında olmak adına gayret ediyoruz. Bundan sonra halkımız AFAD’ın açtığı hesap numaralarına nakdi yardım gönderilebilirse mutlu oluruz. Nakdi yardımın daha faydalı olacağını düşünüyorum.” Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Bir tuğlada sen koy sloganı ile başlattığımız yardım Kampanyası’nın Türkiye genelinde artarak tüm çaresiz insanlara bir yuva sağlamasını umut ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.