ZABITA BELEDİYENİN AYNASIDIR!


Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı 3.Bölge Zabıta birimi, “Yıl Sonu Değerlendirme” toplantısını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi İskenderun ek hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve bölge sorumlusu Taygun Cantürk, Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli, İdari ve Mali İşler Şube müdürü Necati Bağdadioğlu, 1.Bölge Zabıta şube müdürü Alper Kılıçoğlu, 2. Bölge Zabıta Şube müdürü Fatih Arslan, 3.Bölge Zabıta şube müdürü Mehmet Kaplan, Dörtyol koordinatörü Tansel Demirel ile bölgede görev yapan amir, komiser ve personeller katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan 3.Bölge Zabıta müdürü Mehmet Kaplan açılış konuşmasında, insani değer ve vasıfları koruyarak hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini belirterek, “Belediyemiz bünyesindeki her birim ve ünite ile uyumlu çalışıyoruz Zabıta birimi belediyenin aynasıdır” dedi.

BİZLER BİR EKİBİZ
3.Bölge görev ve sorumluluk alanında bulunan 6 ilçede özveriyle hizmet üreten, fedakar ve vefakar personele çalışmalarından ötürü teşekkür eden Mehmet Kaplan, 2019 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında istatistiki bilgiler vererek, halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

Konuşmasına “Zabıtayı tanımlamak gerekirse; sadece ceza yazan bir birim olarak değil, insana sevgiyle yaklaşan, kanunlar ve mevzuat çerçevesinde çalışan bir birim olarak değerlendiriyorum” şeklinde başlayan Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli personelin davranış, uyum ve çalışma disiplini konularında tavsiyelerde bulundu.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Büyükşehir belediyesi genel sekreter yardımcısı ve bölge sorumlusu Taygun Cantürk, Zabıtanın en çalışkan ve verimli birim olduğunun altını çizerek, “Bizler bir ekibiz. Ekip ruhunu oluşturduk ve hizmetlerimizi gece gündüz demeden sürdürüyoruz Hepinizle gurur duyuyorum” dedi. Haber: HBB