YEŞİL ARSUZ’U SEVİYORUM!


Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi, Uluçınar Orman İşletme Şefliği ve Arsuz Nüfus Müdürlüğü arasında düzenlenen “Yeşil Arsuz’u Seviyorum” kampanyası iş birliği protokolü imzalandı.

Bu işbirliği protokolü, Arsuz’da yeni doğan, evlenen ve vefat eden kişilere günün anısına ve ilçenin yeşillendirilmesi, ağaç sevgisinin aşılanması amacıyla, Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi, Arsuz Nüfus Müdürlüğü ve Uluçınar Orman İşletme Şefliği arasında imzalandı.

Arsuz Kaymakamlığı’nda düzenlenen imza törenine katılan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Yeşil bir Arsuz düşüncesi ile bu protokolü imzaladık. Bundan sonra Arsuz’da yeni doğan çocukların, evlenenlerin kendi adlarına bir ağacının olmasını istedik. Böylelikle hem kendi adına bir ağacı olur, hem de daha yeşil bir ilçeye sahip olabiliriz. Bu protokolün ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, “Bütün kurumlarımızın işbirliğiyle, yeni doğanlar, evlenenler için, onlara bir belge vermek sureti ile fidanını alıp dikebilir. Fidan dikimini teşvik etmek, ağaç sevgisinin aşılamak, insanları yeşille buluşturmak maksatlı, çok amaçlı bir projeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.