TEKNİK EĞİTİME İVME KAZANDIRAN BAĞIŞ


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki teknik ve uygulamalı eğitimde kullanılmak üzere Ovalı Otomotiv ve Tic. Ltd. Şti / Hatay Ford Bayii tarafından bağışlanan Ford marka kamyonun anahtar teslim törenine katıldı.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde icra edilen programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Mesleki ve Teknk Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım ve diğer davetliler katıldı.

TÜRKİYE GENELİNDE 80 ADET ARAÇ BAĞIŞLANDI
Günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapıldığı törende, aracın anahtar teslimi yapıldı. Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören konuşmasında; Türkiye genelinde eğitime destek kapsamında başlatılan 80 adet araç bağışı kampanyasının son ayağının İskenderun’da gerçekleştirildiği bilgisini paylaşarak, mesleki lise öğrencilerinin teknik eğitimlerini uygulamalı olarak yapmasına katkıda bulunmaktan dolayı büyük bir kıvanç ve mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

İTSO, TOPLANTI ODASI DİZAYN ETTİ
Söz konusu program kapsamında; İTSO’nun katkılarıyla dizayn edilen toplantı salonunun da açılışı gerçekleştirildi.
Kaymakam Yönden ise, eğitime sunduğu katkı dolayısıyla Ford / Otosan’ın Merkez ve Taşra Yönetimi ile Ovalı Otomotiv ailesine teşekkür ederken, çeşitli proje ve organizasyonlar da maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve onun şahsında İTSO’nun tüm çalışanlarına ayrıca teşekkürlerini iletti.
Haber: Yılmaz AKPINAR