SEMİR ÇITANAK’TAN TEŞEKKÜR!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanlığı için Yusuf Mansuroğlu ile yarışa giren Başkan Adayı Semir Çıtanak, hafta sonu gerçekleştirilen kongre sonrasında bir mesaj yayınlayarak tüm partililere teşekkür etti.

Kazanan Mansuroğlu’nu da tebrik eden Çıtanak mesajında, CHP’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğine işaret etti.

Çıtanak, sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajında şunları söyledi: “Davamız koltuk davası değil, Davamız CHP iktidarıdır! ‘Ben, sen yok, biz varız!’ sloganıyla yola çıkmaktan şeref duyduğumuz yol arkadaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız, saygıdeğer muhtarlarımız, genç kardeşlerimiz, aydın demokrat partililerimiz; parti içerisindeki tüm kırgınlıkları gidermek, içe dönük değil, dışa dönük güçlü bir örgüt inşa etmek, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak, sokakta, cenazede, düğünde, bayramda, kısacası hayatın her alanında insanlarımızla birlikte olmak sorunlarına çözüm üretmek, en önemlisi önce İskenderun Belediyesine CHP’nin bayrağını dikmek, sonrada Türkiye’de CHP’mizi iktidar yapmak için yola çıkarken, çıktığımız bu yolda bizlere destek veren, vermeyen, oy veren, vermeyen, yönetim kurulu üyeliği sürecinde samimi olan yönetici arkadaşlarıma, kısacası büyük CHP ailemize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

CHP’li hiç bir aday benim rakibim değildir. Tekrar seçilen abim Yusuf Mansuroğlu’nu kutluyor, başarılar diliyorum. CHP’de bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Biz büyük bir aileyiz, biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bizim herkese ihtiyacımız var. Herkesin de bize ihtiyacı var.

Gün, birlik olma zamanı, gün ayrışma zamanı değildir. Kişisel menfaatleri bir kenara bırakmalıyız. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Yaşasın Cumhuriyet Halk Partimiz!”
Haber: Yılmaz AKPINAR