MANSUROĞLU GÜVEN TAZELEDİ


CHP İlçe Başkanlığı için üç adayın mücadele etmek üzere açıklama yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatı Genel Kurulunda iki adayın listesi seçime girdi, kazanan Yusuf Mansuroğlu güven tazeledi.

CHP İlçe Kongresine sayılı günler kala İskenderun’da mevcut Başkan Yusuf Mansuroğlu, Cemal Yalçın ve Semir Çıtanak adaylık için açıklama yapmış, genel kurulda delegelerin oylarına talip olmuştu. Bugün İsa Taş Düğün Salonunda düzenlenen Genel Kurulda Cemal Yalçın’ın adaylıktan çekildiği, İlçe Başkanlığı ve yönetimi için mevcut başkan Yusuf Mansuroğlu ile Semir Çıtanak birer liste çıkardı.

Eski Bakan Nihat Matkap, eski milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Arsuz eski Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP İlçe Genel Kuruluna Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile birlikte MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, Belen AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetinkaya, Mesut Bozkurt ve MHP Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fevzi Altay da katıldı.

Eski Bakan Nihat Matkap’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda konuşan mevcut İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Bu kadar aydınlık yüzü insanla, Cumhuriyet çocuğuyla beraber olmanın onurunu, gururunu yaşıyorum. İskenderun’da çok adaylı (birden fazla adaylı) ilçe kongresine gidiyoruz. Ama hiç kimsenin şüphesi olmasın burada dostluk, kardeşlik kazanacak, en önemlisi ülke kazanacak, kardeşlik ve Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak” dedi.
Genel Kurulda 398 delegenin oy kullandığı, Semir Çıtanak’ın 156 oy aldığı seçimde 237 delege Yusuf Mansuroğlu’na üçüncü dönem için vize verdi.  

Delegenin oylarıyla bir dönem daha İlçe Başkanlığı için güvenoyu alan Yusuf Mansuroğlu şöyle konuştu: “Hepinizin emeğine sağlık. Burada kazanan Yusuf Mansuroğlu değil, kaybeden Semir kardeşim değil, Cumhuriyet Halk Partisi kazandı, sizler kazandınız. Biz kardeşiz, bundan sonra da ayrımız gayrımız yok. Hepinizin emeğine sağlık teşekkür ediyorum…”  
Haber: Cuma KESEROĞLU