İNSAN ODAKLI İSTİŞARE BULUŞMASI


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “10 Aralık İnsan Hakları Günü ve Demokrasi Haftası” münasebetiyle ilçenin adli erkanı, İlçe İnsan Hakları Kurulu’nun üyeleri ve yerel yöneticiler ile kahvaltı ortamında buluştu.

İskenderun Kaymakamlığı ev sahipliğinde 3 Nolu Sosyal Tesisi’nde düzenlenen kahvaltı programına; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeni ile Kaymakamımız ile birlikte İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldik. İlçe İnsan Hakları kurulumuzun faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Her alanda insan haklarının ön planda tutulduğu ve korunduğu güvenli bir gelecek temennisiyle, Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İlçe İnsan Hakları Kurulu’nun çalışmalarına yönelik genel bir değerlendirme yapılmasının akabinde kurul üyelerinin görüş ve önerilerine yer verilerek, İnsan odaklı görüşmeler yapıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR