ARA DEĞİL, ‘ARANAN’ ELEMAN!


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile “Ara Değil Aranan Eleman” konulu istişare toplantısında bir araya geldi.

İskenderun 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında icra edilen istişare toplantısına; İskenderun 1’inci OSB Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, endüstri ve sanayi sektörünün işverenleri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ile ilçedeki Teknik ve Mesleki Eğitim Merkezi İdarecileri katıldı.

İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYON SAĞLANIYOR
İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan “Ara Değil Aranan Eleman” konulu sunum eşliğinde sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün temin ve tesis edilmesi hususunda detaylı bir istişare yapıldı.

Kaymakam İskender Yönden’in öncülüğünde başlatılan bu girişim marifetiyle, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile endüstri ve sanayi kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve istihdama kazandırılması noktasındaki çalışmalar fikir ve güç birliğiyle ivme kazanarak yürütülecek olup, bu doğrultuda sanayi sektörüne aranan eleman niteliğindeki kalifiye personelin temin ve tesis edilmesinin yanı sıra istihdam açısından ciddi katkıları olacağı değerlendiriliyor.

KAYMAKAM YÖNDEN’E PLAKET
İskenderun 1. OSB Başkanı E. Ayhan Tosyalı; kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyonun temin ve tesis edilmesi noktasındaki üstün gayretinden dolayı Kaymakam İskender Yönden’e plaket takdim etti.

OSB Başkanı E. Ayhan Tosyalı, “Kaymakam İskender Yönden’in daha önceki yıllarda görev yaptığı Toprakkale Kaymakamlığı ve Erzin Kaymakamlığı döneminde oluşturduğu işbirliği ve koordinasyon bakımından bölgemize ciddi katkılarının olduğu ve halen görev yapmasından memnuniyet duyduğumuz İskenderun Kaymakamlığı döneminde de bu işbirliği ve koordinasyon çalışmalarını ciddiyet ve kararlılıkla sürdürdüğünü ifade ederek, İlçemiz ve çevresinde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında oluşturduğu idari köprü dolayısıyla kendisine bir kez daha içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR