OKULDA KORİDOR KÜTÜPHANESİ


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nda düzenlenen “Eğitim Sokakları ve Koridor Kütüphanesi” açılış programına katıldı.

Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nda icra edilen programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Önder Faruk Sarı ile hayırseverler, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ
Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik’in öncülüğünde, hayırsever iş insanlarının katkıları ile öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle hayata geçirilen “Eğitim Sokakları ve Koridor Kütüphanesi” projesi kapsamında; okulun koridorlarında eğitici ve öğretici afişler asılarak, özlü ve güzel sözler ile donatılmasının yanı sıra okul koridorlarında montajlanan kitap raflarında çeşitli kitaplar sergilenerek, koridor kütüphanesi oluşturuldu.

Kaymakam İskender Yönden ve Başkan M.Fatih Tosyalı ile hayırsever iş insanları, eğitimciler ve eğitim gönüllülerinin iştirakiyle açılış kurdelesi kesilmesinin akabinde derslik ziyareti yapılarak, öğrencilere ara tatil hediyesi olmak üzere Lunapark bileti dağıtıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR