İŞ KULÜBÜ EĞİTİYOR, İŞ FIRSATI TANIYOR


İskenderun İşkur merkezinde hizmet gösteren İş Kulübü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İş Kulübü liderleri Özgün Durgun ve Eren Aslan, engellilere iş arama becerileri ve motivasyon eğitimi verdiler. Eğitime, İskenderun İşkur Müdürü Mehmet Yüksel ve işveren temsilcisi de de katıldı.

Uzman eğitmenler Özgün Durgun ve Eren Aslan’ın görsel ve sözlü eğitimleri dikkatle dileyen engelliler çalışmaların oldukça olumlu geçtiğini dile getirdiler.

Haber ekibimize açıklamada bulunan İşkur müdürü Mehmet Yüksel, “Burada çalışma arkadaşlarımız engelli kardeşlerimize iş bulma konusunda önemli eğitimler veriyorlar. İnşallah bu eğitimler sonucunda arkadaşlarımız da iş bulabilecekler” dedi.

İşkur’un eğitimine katılan Filesan File Çuval Sanayi adına katılan İnsan Kaynakları sorumlusu Katibe Tekin ise “Bizler de şirketimize engelli alma istediğimizde İşkur üzerinden almayı tercih ediyoruz. Çünkü burada doğru olan öğretiliyor” dedi.

Engelli vatandaşlar ise iş kulübünde verilen eğitimlerden ciddi şekilde faydalandıklarını ve bu konuda da iş imkanları beklendiklerini dile getirdiler.
Haber: Cuma KESEROĞLU