BOKS İLGİYLE FİLİZLENİR!


Geçtiğimiz günlerde Mersin ilinde iller arası yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Boks Turnuvasında Hatay’ı temsil eden İskenderun Belediye Boks takımı, başarılarını İskenderun’da yaptıkları bir dizi ziyaretlerle kamuoyu ile paylaştılar.

İlk ziyaretlerini, İskenderun’da haber nitelikli yayın yapan İskenderun, Söz, Ses ve İskenderun org ve daha sonra İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediyesi Başkan yardımcıları ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile gerçekleştirdiler.

Çok olumlu hava içerisinde konuk boksörleri bağrına basan yetkililer, İskenderun’da boks sporunun hızla ivme kazandığını ve bu gelişmelerden memnunluk duyduklarını belirttiler.

Nuri Erdener ise “Boks ilgiyle filizlenir” diyerek şu ifadeleri kullandı; “Bir boksör bir anda zirveye çıkar ve İstiklal marşımızı tüm dünyaya ezberlettirir. Şu an boks ringimiz olmadan bunca başarıları yerine getiren boksörlerimizi ve hocaları Hasan Erdener’i kutluyorum. İsteklerimizi belediye başkanımıza ilettim ve bu konuda her türlü yardımı yapacağını ve sporcunun her zaman yanında olduğunu söyledi.”
Haber: Yılmaz AKPINAR