BARBAROS’TA MESLEK EĞİTİMİ


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçedeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okulları ziyaret ederek, genel durumlarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri’nin katılımıyla oluşan heyet eşliğinde İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunuldu.

Kaymakam İskender Yönden, okulun idarecileri ile sohbet ortamında bir araya gelerek; okulun fiziki yapısı, güvenliği, temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereç yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda istişare de bulundu.

Kuaför Eğitim Atölyesini de ziyaret ederek, bu alanda mesleki eğitim gören öğrencilerimiz ile bir araya gelen Kaymakam Yönden, kuaförlük mesleği ve sektörüne ilişkin fikir teatisi yaptı. Ziyaret esnasında, Türk Kızılayı İskenderun Şb. tarafından bazı öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan hediye paketleri de okul müdürüne teslim edildi.