AURA HEM GÜZELLEŞTİRİYOR HEM DE EĞİTİYOR!


Aura Güzellik Merkezi’nden kadınlar için önemli bir hizmet daha.. Uzman eğitmen olan Serap Çam, Aura Güzellik Merkezi’nde verdiği eğitimi tamamlayan kursiyere belgesini verdi.

Bölgede önemli çalışmaları bünyesinde sürdüren Aura Güzellik Merkezinde ince kıl tekniği ile kaş yapma Microblading ile ilgili haber ekibimize açıklamada bulunan Uzman eğitmen Serap Çam, “El metodu ile ince kıl simülasyonu yaparak kaşa şekil vermektir. Microblading uzun yıllardır Asya’ da yaygın olarak uygulanan metod olup, son yıllarda ülkemizde de popülerleşmiştir. Microblading son zamanlarda seyrek ve dökülen kaşlar için uygulanan en yaygın tekniktir. Kaştaki boşlukların doldurularak doğal bir görünüm kazanması hedeflenir. Uygulaması, özel microblading kalemi ile olur ve kaş bölgesine tek tek çizikler atılarak ilerlenir. Doğru bir microblading işlemi ile neredeyse 1 yıla kadar kusursuz bir kaş görüntüsüne sahip olmak mümkündür” dedi.

EN GÜVENLİ TEKNİK
Serap Çam, “Dogal pigment olduğu için cilde zarar vermeden grileşmeden kendi doğal kaşlarınıza sahip olabilirsiniz. Remowal ile eski kalıcı makyaj ve dövmelere son. İşlem sırasında kendi kaşlarınız zarar görmez, hatta tam tersi kıl kökleri aktive olur ve çoğalır. İşlem sayısı değişkenlik göstermektedir. Sizde eski işleminizden memnun değilseniz, sildirmek için en güveli tekniktir. Özel kalıcı makyaj dersimiz bire bir tek bir öğrenci ile veya guruplara özel yapılmaktadır. Eğitim içerisinde başlangıç setimizde hediye edilmektedir. Oldukça verimli ve keyifli geçen bir eğitimi daha sonlandırdık! Yetenekli öğrencim ve şahane ekibimle birlikte Auraestetik bünyesinde microblading eğitimi vermiş olmaktan her zamanki gibi çok mutluyum” diyerek, eğitimini tamamlayan Mısra Dervişoğlu’na sertifikasını verdi.
Haber: Cuma KESEROĞLU