AKİB’TEN 24 DERSLİKLİ LİSE, EXİMBANK ŞUBE AÇIYOR


Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Başkanı Uğur Ateş, Kaymakam İskender Yönden ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek, önemli müjdeler verdi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun’un geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz” diyerek, AKİB Başkanı Uğur Ateş ile 24 derslikli lisesinin yapımı için ön mutabakat sağlandığını duyurdu.

Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönden ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Başkanı Sayın Uğur Ateş belediyemize ziyarette bulundu. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, kentimize AKİB tarafından 24 derslikli lisesinin yapımı için ön mutabakat sağlamış bulunmaktayız. Ayrıca, AKİB tarafından geçen yıl kentimize açılan Eximbank irtibat ofisinin yerine bir ay sonra ihracatçılarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan Eximbank şubesi törenle açılacaktır. Alınan bu karar ile ihracatçılarımız işlemlerini Adana’da yapmak zorunda kalmayacak olup artık kentimizde açılacak olan Eximbank şubesinde işlemlerini yapabileceklerdir. İskenderun’muza hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer” açıklamasında bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR