ŞÜPHELİ PAKETTEN YİYECEK ÇIKTI


Hatay’ın İskenderun ilçesinde banka ATM’si önde bulunan pazar çantası, önce banka güvenliğini şüphelendirdi, sonra da haber verilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü bomba imha ekiplerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün sabah saat 10.45 sıralarında Cumhuriyet Meydanı Bankalar caddesi girişinde meydana geldi. Banka ATM’si önünde bir çanta fark eden güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi.

Kısa sürede olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Asayiş, Çevik Kuvvet ve Bomba imha ekipleri yönlendirildi. Çevik kuvvet öncelikli olarak bölgeyi güvenlik çemberine alarak içeriyi vatandaşlardan boşalttı.
Bu anlarda ise güvenlik bandı dışı çevreden gelen meraklı vatandaşların bakışları arasında özel kıyafetli boma imha görevlisi, ATM önündeki şüpheli çantayı inceledi. Kısa sürede bomba düzeneği olmadığını belirleyen uzman şüpheli paket olan çantanın içerisini açtığında ilginç manzarayla karşılaştı.

Kısa bir süre önce bir bayanın ATM’den para çekerken unuttuğu saptanan şüpheli paket pazar çantası içerisinde ise poşetlerde buzdolabından çıkarılmış kışlık bazı sebze konservesi, yiyecekler çıktı.
Haber: Cuma KESEROĞLU