KAN VERDİLER, ASKER SELAMI GÖNDERDİLER!


AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av.Abdülkerim Güven, Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ile birlikte ‘Mehmetçik İçin Kanımızı Veririz’ sloganı ile Türk Ordusuna destek olmak için kan bağışında bulundu. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, hem kan verirken hem de teşkilat binasında Mehmetçiğe selam göndermeyi de unutmadı.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

Sahildeki Kızılay kan merkezine akın edip kanlarıyla Mehmetçiğe kan desteğinde bulunan AK Parti’nin ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven, operasyonlarda yer alan askerlerimizin olası yaralanması durumunda acil kan ihtiyacının karşılanması için kan bağışında bulunarak destek vermek istediklerini ifade etti.

Başkan Güven, “Barış Pınarı Harekatında görevli olan askerlerimiz için kan bağışında bulunduk. Dileriz hiçbir şekilde bu kanların hiç birisine askerlerimiz ihtiyaç duymaz. Onların burunları dahi kanamaz. Ayaklarına inşallah taş dahi değmez. Bizler de şu an kanlarımızla onlara destek oluyoruz. Gerektiğinde canımızla da destek olmaya hazırız” dedi. 
Haber: Yılmaz AKPINAR