İSKENDERUNLU ŞEHİT KIZI CEPHEDE GÖREV İSTEDİ!


Hatay’ın İskenderun ilçesinde aralarında şehit kızının da bulunduğu sağlık çalışanları Askerlik Şubesine dilekçe vererek ‘Barış Pınarı Harekatı’ cephesinde görev almak istediler.

Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de Fırat’ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak için başlattığı operasyona devam ederken, operasyona katılmak isteyen Şehit kızının da aralarında bulunduğu yüz sağlık çalışanı gönüllü imzalı dilekçelerini Askerlik Şubesine verdi.

Sağlık Müdürlüğü’ne de dilekçelerini vererek harekâtta görev almak istediklerini belirten Sağlık-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer, “Kahraman Türk Ordumuza destek amacıyla buradayız. Bize görev verildiği takdirde bizde onların yanında görev almaya hazırız. Burada bulunan arkadaşlarımız temsili geldi. Askerlik şubesine bıraktığımız imzalı dilekçe sayısı yüzün üzerinde. Şehit kızı Fatma Hanım gibi aramızda imza atan bayanlar da var. Gönüllü olarak bizde göreve hazırız dediler. İl sağlık müdürlüğüne de giderek oraya da dilekçemizi vereceğiz. Barış Pınarı Harekatı’nın olduğu yerde olmak hizmet vermek, görev almak için hazırız” diye konuştu.

‘ŞEHİT BABAM GİBİ GÖREVE HAZIRIM’
Fatma Mücaihtoğlu şehit kızı olduğunu ve hastanede çalıştığını ifade ederek “Babam bu yolda canını feda etti. Ben de bu vatan için varım. Ne zaman görev olursa gitmeye hazırım. Bu bayrağın altında görev yapmaya her zaman hazırım. Babamın yokluğuna da dayandım. Onsuz büyüdük. Babam gibi kanımı bu vatana feda etmeye ben de varım” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU