İSKENDERUN POLİSİ SIKI DENETİMDE!


İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in göreve başlamasıyla, tüm birimler tam gaz sahada çalışma yapmayı sürdürüyor. Kararlı ve cesur yaklaşımıyla dikkat çeken Emniyet Müdürü Güneş, halkın huzur ve güvenliği için şehirde kuş uçurtmuyor. İskenderun Polisi’nin başarılı uygulamalarına bir yenisi daha eklendi.

“Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” kapsamında emniyet ekipleri, ilçedeki tüm okulların önünde, çevresindeki internet kafe, metruk binalar, iddia bayileri, ganyan bayileri ve alkol satışı yapan iş yerlerinde şüpheli şahıslara yönelik uygulama yaptı. Bir işyerinde yaşı reşit olmayan çocuğa tek sigara sattığını tespit eden polis, şahsa müdahale etti. Polis, mukavemet göstermeye çalışan şahsı gözaltına aldı.

Narkotik, KOM, ekiplerinden oluşan çok sayıda polisin katılımı ile okul çevresi, internet kafe, umuma açık alanlarda, metruk binalar ve çevresinde denetim gerçekleştirildi.Uygulama esnasında kişilerin GBT sorgusu yapıldı, birçok araç ve işyerleri kontrol edildi.

Bir işyerinde yaşı reşit olmayan çocuğa tek sigara sattığını tespit eden polis, şahsa müdahale etti.

Polis, mukavemet göstermeye çalışan şahsı gözaltına aldı.
Polisin okul çevrelerinde yaptığı denetimlerin süreceği belirtildi. İskenderun halkı, uygulamadan ötürü İskenderun polisine teşekkür etti.