BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN MEHMETÇİK İÇİN KAN BAĞIŞI


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Büro Memur-Sen ve İskenderun Kızılayı tarafından Barış Pınarı Harekatına destek amacıyla tertip edilen “Kan Bağışı” etkinliğine katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ülke olarak her zaman birlik ve beraberlik içesinde olduklarının altını çizdi. Düzenlenen organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun Büro Memur-Sen tarafından düzenlenen dayanışma toplantısına katıldık. Ardından kıymetli sendika üyelerimiz ile birlikte Barış Pınar’ı Harekatı kapsamında şanlı ordumuza destek amaçlı kan bağışında bulunduk. Rabbim ordumuzu her daim muzaffer eylesin” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı, “Ülkemize ve milletimize yönelik oynanan oyunların bozulması, bölgeye barış, huzur ve güvenin getirilmesini hedefleyen Barış Pınarı Harekatı’nın başarıyla sonuçlanmasını diliyorum. Kahraman Mehmetçik’imizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı sonuna kadar destekliyoruz. Dualarımızla ve tüm kalbimizle devletimizin ve askerimizin yanındayız. Allah milletimizin, devletimizin ve ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Fatih Tosyalı, ardından sendika üyeleri sohbet ederek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.
HABER MERKEZİ