BAŞKAN FATİH TOSYALI RİNGE ÇIKTI


İskenderun’da eğitim alan boks sporcuları spora ve sporcuya destek olan faaliyetlere imza atan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya pankartla teşekkür ettiler. Ziyaret esnasında ringe çıkan Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun’un efsane boksörlerinden Nuri Erdener ile mini bir boks maçı yaptı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kapalı spor salonunda eğitimlerine devam eden İskenderun Belediyesi Boks takımı sporcularını ziyaret etti. Başkan Fatih Tosyalı’yı çiçeklerle ve teşekkür pankartı ile karşılayan takım antrenörü Hasan Erdener ile sporcular, Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini ilettiler.

Gençlerin spor yapmalarını çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kapalı spor salonunda eğitimlerine devam eden belediyemizin boks takımını ziyaret ederek sporcularımıza malzeme desteğinde bulunduk. Antrenörlerimizden yapılmakta olan eğitimler hakkında bilgiler alarak çalışmalarında tüm sporcularımıza başarılar diledik” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı, “Spora ve sporcuya gerçek anlamda önem veriyoruz. Sportif anlamda elde edilen her başarı İskenderun’un tanıtımında, kentin isminin duyurulmasında büyük bir önem taşımaktadır. Belediye Spor Kulübümüzün yanı sıra tüm amatör spor kulüplerine gereken desteği veriyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin serbest zamanlarını sporla değerlendiriyor olmaları hem sosyal hem fiziksel anlamda gelişmelerine olanak sağlıyor” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Tosyalı daha sonra sporculara malzeme desteğinde bulundu. Boks sporcuları da vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler. Başkan Fatih Tosyalı, son olarak çalışmalar hakkında bilgiler alarak sporcuların antrenmanlarını izledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR