ANKARA’DAN DÖNDÜ, HEYET GELDİ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’dan döner dönmez Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti ile birlikte ilçeye kazandırılacak olan tesisleri masaya yatırdı.

İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ve Ankara’daki temaslar sonucunda İskenderun’a gelen Gençlik Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti ile birlikte, üniversitede ve 5 Temmuz Stadı’nda ön incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın, Ankara temasları meyvesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Başkan Fatih Tosyalı, şehre döndüğü gün Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti ile buluştu.

Saha incelemesinde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, “Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşmede; semt futbol sahaları, basketbol sahaları, kapalı yüzme havuzunun güçlendirilmesi ve tadilatı, butik yüzme havuzları ve butik kapalı spor salonları ile ilgili İskenderun’un ihtiyacı olan tesis alt yapısını çok güçlü bir hale getireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız alanında çok hızlı hareket eden bir kurum oldu. Bu desteği bize veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederim” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR