CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ!


İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof.Dr. Türkay Dereli’ye mazbatasını, YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç takdim etti.

Rektör Dereli, “Kalpleri; eğitim-öğretim, Ar-Ge ve bilim/teknoloji vizyonuyla, üreten Türkiye için atanlara selam olsun” dedi.

İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, “Görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a ve saygıdeğer YÖK üyelerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Tüm gönül dostlarına ve İSTE ailesine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Rektör Dereli, “Hayırlısı için dua ettik, yeniden nasip oldu. Rabbim hep birlikte, el ele, hayırlı hizmetler yapmayı ve güzel eserler üretmeyi nasip etsin. Tevdi edilen görevi layıkıyla yapabilmek için, inşallah canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Tebrik için çiçek vb. göndermek İSTE’yenlerin, bunun yerine, öğrencilerimize burs, kütüphanemize kitap bağışı, Mehmetçik Vakfı’na bağış veya kampüsümüze ağaç dikme, vb. gibi seçenekleri değerlendirebileceklerini saygılarımla istirham ediyorum. Kalpleri; eğitim-öğretim, Ar-Ge ve bilim/teknoloji vizyonuyla, üreten Türkiye için atanlara selam olsun” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR