ARSUZ-SAMANDAĞ YOL ÇALIŞMASINDA İNCELEME


Arsuz- Samandağ bağlantı yolunun hızla devam eden çalışmalarını, Kaymakam Musa Sarı müteahhit firma yetkilileri ve teknik personellerle birlikte yerinde inceledi.

Fiziki gerçekleşmesi yaklaşık yüzde yetmişlere ulaşan ve birkaç ay içerisinde bitmesi beklenen yolun detaylarını yerinde inceleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, teknik personellerden bilgiler aldı. Samandağ sınırı olan Akçay deresine kadar gezen ve yerinde inceleyen Kaymakam Sarı, 25 kilometrelik bu yolda aynı zamanda bisiklet yolu bulunacağını ifade etti.

Kaymakam Sarı, “Sayın Valimizin talimatları ile yol üzerinde beş noktada doğaya uygun şartlarda çadır ve karavan parkı, mesire alanı ve seyir terasları gibi çalışmaları da Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte başlatıldı. Tüm bu çalışmalar önümüzdeki sezonda hayata geçirilecek” diyerek, projenin mimarı Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, milletvekillerine, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkililerine, teknik heyete ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Sarı’ya ziyareti esnasında Arsuz Ziraat Odası Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve Kale Mahalle Muhtarı Mehmet Gebeş ile mahalle sakinleri eşlik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR