YEŞİLKÖY FEST 2019 MUHTEŞEMDİ


Bu yıl 03-04 Ağustos tarihlerinde 2.’si düzenlenen Yeşilköy Fest 2019 büyük ilgi gördü. Tüm Yeşilköy sitesi üyeleri ve çevre site sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği yaz festivalinde herkes gönlünce eğlendi. Şehrin önemli firmalarının sponsor olduğu festival herkesin gönlünü bir kez daha fethetti.

Gündüz aktiviteleri Yeşilköy havuz bölgesinde gerçekleşti. Masa Tenisi, tavla, okey ve yüzme yarışlarının yapıldığı gündüz bölümünde gerçekleşen tüm aktiviteler izleyicilere büyük heyecan yaşattı. Zumba Ali’nin havuz başında hazırlamış olduğu ve site sakinlerinin katılımıyla ortaya çıkan koreografiler büyük beğeni topladı. 

Akşam ve gece düzenlenen aktivite programı “mini futbol” ve “veteran futbol” maçları ile başladı. Sitenin küçük çocuklarının oluşturdukları “mini futbol” mücadelesini anne ve babalar büyük coşkuyla izledi. İkinci gün akşam programında “Veteran futbol” maçı herkes tarafından çok beğenildi.

Daha sonra gecenin ilerleyen saatlerinde “Streetball” mücadeleleri geceye damgasını vurdu. Aktivitelerin yanı sıra stand açan kentimizin değerli markaları; Petek Pastanesi, Ergün Döner, Guilette Flowers, Kitap Otağı, Kehribarzade, Onur Optik ve Volskwagen Gümüş büyük ilgi gördü.
Haber: Yılmaz AKPINAR