MASADA DEĞİL, SAHADA!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’dan döner dönmez ayağının tozuyla AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Şoförler Odası’na ziyarette bulunarak, şoför esnafı ile bir araya geldi. Belediyemiz tarafından yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı, Oda Başkanı Erol Akın ve şoför esnafının görüş ve önerileri dinledi. Şoför esnafının her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Kentin düzenli bir yapıya sahip olması lazım.

Yolların, parkların düzgün olması lazım. Biz de o yönde çalışmaları sürdürüyoruz. Buraları sağlıklı hale getirmek kente karşı bir borcumuzdur. Her görev kutsal ve önemli, sizlerin yaptığı da öyle” dedi.Başkan Tosyalı, İskenderun’un marka bir kent olma yolunda çıtayı daha da yukarılara çıkarmak istediklerini belirterek, oda başkanı Erol Akın’a konukseverlikleri için teşekkür etti. Başkan Fatih Tosyalı, “Kazadan, beladan uzak, huzurlu ve bereketli çalışmalar dilerim” diyerek Kurban bayramlarını kutladı.

Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ise, “Sayın Başkan’ımızla iyi ilişkiler içindeyiz. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kent ve ülke gündemine ilişkin güncel sohbetlerin gerçekleştiği ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.
Ziyaret programının ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ederek kurban bayramlarını kutladı, hayırlı işler diledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR